November 10, 2010

Hayramola Aidiyet

Hayramola Aidiyet
Hatiratlarin gizlendigi kor bir kuyu gibi derinmi derinde saklanmis biriAgri icinde mucizevi bir ask konmus, burnunun ucunda belirmis bir periBuz gibi gelir gunesin isittigi teri, su gibidir ruyalar benizler zemheriNe goz yasi tutar gozleri ne de yagmurlar akar, ama yine de islak uzeriAcikmis kaniyan ruh seli, sorar durur deminden beri, nerde? nerde hani?Yokluk karanligini uzerine sermis bu gece belli, asi yanilgan ve oldukca seriTam kucaklarken olgunlugun golgesini, cikar onune koskoca dusunce cengeliYetti mi demeli, sukuniyete mi kendini vermeli? Su alcak yalana ne demeli?Shhhhhhhhhh.... Buyuk suskunlugu beklemeli. Ya orali olmali yada onlardan gorunmeliInadina sussanda gurultulu yasaminda, susarak ta olsa tepkini gostermeli!
Ser butun yalanlarini, ser butun gecenin sessiz aydinligini ser hadi serseri!Ne al bir kusaktan surgu takmissin beline nede karmasik sozlerinden anlasilir derdinHadi ordan zapata deli!, lagim kokan ruzgarlar vurdumu anlarsin yerimiDegerlerimi sacsam su tanecikleri gibi, toplanir yagmur olur akar aheste demi?
Insafsiz gonlum bagirip durma!, sagirda olsam duyarim inceden gelen butun sesleriSolgun meltem olup yuzume sicratsanda o ani patavatsiz sozleri,Dayandigim Dayanacagim olucaksin bir gun: bu inancim temelli,Ve sonra takip edicegim yaratanin biraktigi kocaman  ulvi izleri....

No comments:

Post a Comment